Personvernerklæring

Informasjonskapsler

Hvis du handler på dette nettstedet, vi lagre den informasjonen du oppgi. Denne informasjonen lagres både i en informasjonskapsel og i orde-databasen. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du er på besøk. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år, mens ordedetaljene blir lagret fast.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen informasjon med andre.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har handlet på dette nettstedet kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg, men da forsvinner bestillingen din om datoen ikke er passert. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.